TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții de utilizare a siteului www.permablend.ro:

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

1. DESCRIEREA SERVICIILOR

PERMA BLEND ROMANIA pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie actuale.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

PERMA BLEND ROMANIA nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

PERMA BLEND ROMANIA nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit.

PERMA BLEND ROMANIA nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

PERMA BLEND ROMANIA nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site.

3. REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

4. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

PERMA BLEND ROMANIA nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

5. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

PERMA BLEND ROMANIA își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.