Permablend

Perma Blend este lider pe piața de produse PMU Premium, cu o istorie de peste 50 de ani în industria de fabricare a pigmenţilor de tatuaj. Fabricaţi în SUA, de către cel mai mare producător de cerneluri pentru tatuaje din lume: WORLD FAMOUS TATTOO INK.

Culori care rămân stabile, cu o retenţie de 90% după prima procedură de dermopigmentare!

Certificate la nivel global si la nivelul UE – Rezoluția Resap a Uniunii Europene (2008).

Pigmenții noștri au fost certificați ca fiind potriviți persoanelor cu o alimentație de tip vegan (”vegan-friendly”) și nu sunt niciodată testaţi pe animale, STERILI pentru a oferi clienților cel mai înalt nivel de calitate și siguranță, SUPER concentraţi, peste 100 de culori în catalogul de produse.

Culorile noastre sunt foarte pigmentate și veți vedea încă de la prima aplicare cât de diferiti sunt.

Perma Blend este una dintre mărcile de top în domeniul pigmenților folosiți pentru machiaj permanent și microblading, cunoscuți pentru culorile vibrante care rămân stabile aproape 100% chiar și după procedura de bază. Toți pigmenții Perma Blend sunt ușor şi sigur de aplicat, testați și aprobați de Laboratorul Tehnologic Chimic German (CTL).

Puteți utiliza gama de pigmenţi PMU Perma Blend pentru toate tipurile de ten. Excelenţi pentru utilizarea pe sprâncene și buze și cât și contur pentru ochi (eyeliner).
Pigmenții pentru machiaj permanent Perma Blend pot fi, de asemenea, mixați pentru a obține tonurile dorite.

De asemenea, Perma Blend România are în stoc colecția ”I love Ink Eyebrow” realizată de artistul PMU Tina Davies în colaborare cu Perma Blend.