FAQ

Pigmenţii conţin oxid de fier?

Blondul este singurul pigment din această linie care conține oxid de fier.
Oxizii de fier în sine nu par a fi stabili pentru machiajul permanent, dar când sunt amestecați cu pigmenți organici, aceștia rămân împreună și durează mult timp.

Unele culori conțin carbon, acesta nu va migra spre alte nuanţe. Carbonul este cel mai bun negru și își păstrează adevărata culoare neagră. Multe schimbări ale culorilor pigmenților din machiajul permanent sunt cauzate de utilizarea unui negru oxid de fier de slabă calitate.

Pigmenții devin roșu, portocaliu, albastru sau purpuriu după o vreme, dacă nu, de ce?
NU, deoarece aceștia sunt compuși din ingrediente de înaltă calitate, au o rezistență ridicată la lumină și o concentrație ridicată. Ei vor deveni doar o versiune mai deschisă a culorii(lor) originale.

Pigmenții devin gri după o vreme?
Nu. Singura culoare care va fi gri după vindecare este GRI. Toate culorile din gama noastră au fost fabricate pentru a evita obținerea unui rezultat cenușiu după vindecare. Cu toate acestea, orice culoare care este introdusă prea adânc în piele sau aplicată pe sub-tonuri reci de roșu / roz, culoarea poate părea cenușie.

Când este necesar să fac retușuri clienților mei?
Vă puteți aștepta la un grad de decolorare de numai 10-20% în fiecare an, în funcție de metoda de implantare a pigmentului în piele, de îndemânarea artistului, de condițiile pielii și de stilul de viață al clientului. Se recomandă o repigmentare a culorii la fiecare 1 ½ – 2 ani pentru a reîmprospăta culoarea sau pentru a actualiza forma conform dorințelor clientului.

Cum ar trebui să folosesc aceste culori pentru persoanele cu tipuri de piele F1-2 (foarte blonde, roşcate)?
Acesta este tipul de piele care este considerat foarte „rece”, prezentând sub-tonuri de roz sau roșu. Culorile BLONDE sau MEDIUM BROWN sunt recomandate pentru aceste tipuri de piele, deoarece sunt mai aurii și mai calde și se vor vindeca frumos, fără apariția culorii cenușiu. Culorile mai reci, cum ar fi BOLD BROWN și EBONY, ar trebui evitate pentru a preveni vindecările cu rezultate cenușii (gri).

Când se realizează microblading, culoarea nu pare să se implanteze sau să apară pe piele. Care este problema?
Cauza cea mai frecventă a acestei probleme este dirijarea prea rapidă a acelor. În primul rând, asigurați-vă că amestecați bine culoarea înainte de utilizare. Atunci când scufundați acul, asigurați-vă că numai vârful acului este scufundat cu grijă în pigment. Apoi, asigurați-vă că „ați setat” acele pe piele pentru a permite pigmentului să intre în contact sau să „cadă” pe piele înainte ca acele să se miște. În cele din urmă, glisați acul de-a lungul pielii încet și cu precizie. Asigurați-vă că vă curățați acele între aplicări pentru a preveni înfundarea și pentru a permite o capturare ușoară a pigmentului.

Pot să acopăr un machiaj permanent decolorat cu aceste culori? Dacă da, cum?
Vechiul machiaj permanent ar trebui să fie decolorat cu minimum 50% pentru a ascunde / acoperi cu succes machiajul permanent original. Culoarea dorită poate fi aplicată direct fără o corecție suplimentară a culorii. De exemplu, puteți să acoperiți sprâncenele vechi decolorate în roșu sau gri direct cu DARK BROWN dacă aceasta este culoarea dorită de clientul dvs.

Pigmentul pare să se usuce foarte repede pe piele în timpul etapei de masca la procedura de microblading. Cum o pot elimina cu ușurință?
Există două modalități de eliminare ușoară. (1) aplicați o bandă de barieră (folie plastic) peste masca de pigment pentru a preveni uscarea acesteia sau (2) plasați o dischetă umedă de bumbac peste masca de pigment timp de 10 secunde pentru a permite rehidratarea înainte de ștergerea ușoară.

Anumite culori arată un pic portocaliu când termin procedura. Ar trebui să mă îngrijoreze? Ce trebuie să-i spun clientului meu?
Nu, deoarece pielea este rănită și acest aspect este normal, deoarece sub-tonurile acestor culori au baze galbene până la portocalii pentru a nu deveni gri. Acest lucru dispare după vindecare, în aproximativ 1 săptămână. Informaţi-vă clientul să aștepte decolorarea timp de până la trei zile, astfel încât să nu fie surprins de acest efect temporar.